Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول اکبری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وجود آب سالم و مدیریت کنترل آلودگی آب ۲ عامل تعیین‌کننده در حفظ محیط‌زیست بوده و با پیدایش شهر و شهرنشینی مساله تامین آب سالم و بهداشتی و دفع و تصفیه فضولات شهری به عنوان مشخصه‌ای مهم برای سنجش پیشرفت جوامع بشری مطرح بوده است.

وی اظهار داشت: سالانه ۳۰۰ هزار مورد آزمایش کیفیت‌سنجی آب در تصفیه خانه‌های آب شرب شهرهای مختلف استان انجام می‌شود که این آزمایش‌ها در زمینه‌های شیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۱۷ واحد آزمایشگاه‌های آب شرب شهری در استان فعالیت کرده و کیفیت آب شرب شهری را روزانه به طور متوسط ۸۰۰ بار از نظر کیفی آزمایش می‌کنند.

وی اضافه کرد: آب مصرفی مردم شهرهای استان از طریق ۱۹۶ حلقه چاه، ۱۰ واحد تصفیه خانه و ۱۱ چشمه با بهره‌گیری از امکانات روز جهانی تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان غربی افزود: ۱۳ تصفیه خانه آب شرب، ۹۵ دستگاه کلر زن مایع و دستی و چهار دستگاه کلر زن گازی در شهرهای مختلف استان فعال است.

اکبری گفت: حجم کل مخازن استان ۴۱۴ هزار و ۷۲۰ مترمکعب است که از این میزان ۳۹۰ هزار و ۲۳۰ مترمکعب از مخازن در مدار بهره‌برداری قرار دارد.

وی بیان کرد: هم اکنون ۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۵۱۷ نفر مشترک آب شهری استان هستند و در تمام شهرهای آذربایجان‌غربی تاسیسات آبرسانی وجود دارد و انشعاب آب نیز برای تمام مشترکان این شهرها واگذار شده است.

بسیاری از مشکلات بهداشتی کشورهای در حال پیشرفت، برخوردار نبودن از آب آشامیدنی سالم است و از جایی که انسان سالم محور توسعه پایدار بوده و سلامت انسان در گرو بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم است، بدون تامین آب سالم جایی برای سلامت مثبت و رفاه جامعه وجود نخواهد داشت.

برنامه‌ریزی و هزینه در جهت تامین آب سالم سرمایه‌گذاری قابل توجهی برای آینده خواهد بود زیرا تهیه و تامین این مایه حیات برای جامعه یکی از موثرترین و پایدارترین فن‌آوری‌ها برای ارتقای سلامت جامعه است.

۱۱ دی ماه سال ۶۹ بود که مجلس، قانون تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب را تصویب کرد و پس از آن نیز، تاسیس شرکت‌های آب و فاضلاب اقدام مهمی بود که منجر به تحولات بسیار ارزشمندی در صنعت آب و فاضلاب کشور شد.

این در حالی بود که مدیریت آب شهری قبل از تاسیس شرکت‌های آب و فاضلاب، زیر نظر بخش‌های مختلفی از جمله شهرداری‌ها، سازمان‌های خصوصی و عمرانی بودند.

با توجه به ضرورت زمان، شرکت‌های مستقل آب و فاضلاب ایجاد شد تا در خصوص بحث آب و ایجاد شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در راستای رسیدن به بهداشت عمومی و سلامت جامعه خدمات خود را به مشترکین ارائه دهند.

تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب در ۲۹ سال گذشته اثرات بسیار خوبی در زمینه رفاه مردم در تامین آب شرب بهداشتی و همچنین دفع بهداشتی و تصفیه پساب حاصل از آن برای ارتقای سلامت بهداشت جامعه داشته است.

توجه به کیفیت، بهداشت و سلامت آب آشامیدنی شهروندان به عنوان یکی از اهداف شرکت آب و فاضلاب بوده و در این زمینه نیز استفاده از تکنولوژی‌های جدید برای کاهش هزینه‌های تمام شده و کاهش میزان هدر رفت آب در شبکه‌ها امری لازم و ضروری است.

۸۱۳۷/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان