Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رضوی در گفتگو با مهر با بیان اینکه طی سال گذشته تصفیه خانه آب شرب در شهرهای مهاباد، سلماس و پلدشت وارد مدار بهره برداری شدند، اظهارکرد: تصفیه خانه آب شهر مهاباد با تأمین ۷۵۰ لیتر در ثانیه و با صرف ۴۲۰ میلیارد ریال برای تأمین آب شهر مهاباد و تأسیسات برداشت آب از سد با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار، طی سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این مدت، بهره برداری از تصفیه خانه آب شهر سلماس نیز با ظرفیت ۵۷۵ لیتر در ثانیه جهت تأمین آب شرب شهرهای سلماس و تازه کند و روستاهای مجاور آغاز شد.

رضوی با بیان اینکه برای اجرا و بهره برداری از این تصفیه خانه، ۶۸۰ میلیارد ریال هزینه و ۱۸ کیلومتر خط انتقال آب خام نیز اجرا شده است بهره برداری از تصفیه خانه آب شهر پلدشت با ظرفیت تأمین ۳۰ لیتر آب در ثانیه با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار و پوشش ۱۲ هزار نفر جمعیت را از دیگر طرح‌های افتتاح شده در بخش تأمین آب شرب شهری در سال گذشته عنوان کرد.

رضوی از پیشرفت ۹۲ درصدی عملیات اجرایی مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه خبر داد و گفت: تاکنون برای اجرای این طرح، بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و با تأمین و هزینه ۲۵۰ میلیارد ریال دیگر، بهره برداری از آن در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی گفت: مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه با ظرفیت ۶۰ هزار متر مکعب در شبانه روز و برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت طراحی شده است.

وی با اعلام اینکه روش تصفیه فاضلاب در این تصفیه خانه با سیستم SBR است، افزود: با اتمام و بهره برداری از مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه، مجموع پساب قابل انتقال از محل این تصفیه خانه به دریاچه ارومیه به ۵۱.۱ میلیون متر مکعب در سال و مقدار پساب تجمیعی استان نیز به ۱۱۱ میلیون مترمکعب در سال افزایش خواهد یافت.

کد خبر 4917369

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی آب شرب ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیراز بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین گرگان شهرکرد کمک به نیازمندان مواسات بیرجند بارش باران جهش تولید بهره برداری تصفیه خانه آب میلیارد ریال آب شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خانی افزود: در نمایشگاه اکس پو۲۰۲۴ مبادله تفاهم نامه مابین شرکت آب و فاضلاب استان و شرکت مس سونگون انجام شد.

خانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه قسمتی از پساب تصفیه خانه مرند برای مصرف صنعتی در اختیار شرکت مس سونگون قرارخواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ادامه داد: فرصت‌های سرمایه گذاری متعددی در این نمایشگاه مطرح است که مهمترین آنها مربوط به مبادله تفاهم نامه واگذاری پساب مرند به شرکت مس سونگون است.

خانی تاکید کرد: این تفاهم نامه در راستای کمک به توسعه صنعت استان و کمک به آزاد سازی آب شرب از صنایع، به نفع مردم منطقه انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ادامه داد: بر اساس این قرارداد، سالانه ۵٫۳ میلیون مترمکعب پساب شهر مرند، تصفیه و در اختیار مجتمع مس سونگون قرار خواهد گرفت.

وی گفت: مدت این تفاهم نامه ۲۰ ساله بوده و بر اساس آن حدود ۱۰۶ میلیون مترمکعب پساب تصفیه خواهد شد.

کد خبر 6094384

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند