Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ارتقای کیفیت آب در بخش شهری و روستایی اظهارکرد: در حال حاضر در سطح یک هزار و ۹۶۵ روستای تحت پوشش و ۸۷۳ روستای غیر تحت پوشش، خدمات کنترل کیفی آب و فاضلاب ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه برای حفظ کیفیت آب شرب تحویلی به مشترکین در سطح روستاهای استان، پایش و کنترل کیفی از نظر پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی به طور مستمر انجام می‌شود افزود: در این راستا سالانه بیش از سه هزار آزمون میکروبی و دو هزار آزمایش فیزیکی و شیمیایی در تأسیسات آبرسانی روستاهای استان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوی با بیان اینکه عملیات سالم سازی آب شرب روستاهای استان با استفاده از یک هزار سامانه گندزدا انجام می‌شود، اظهار کرد: با اقدامات انجام شده، مطلوبیت میکروبی آب شرب تحویلی در روستاها بیش از ۹۹ درصد و مطلوبیت کلر باقیمانده نیز بیش از ۹۹ درصد است.

وی با اعلام اینکه با انجام مستمر آزمون‌های کیفی، مطلوبیت کلر باقیمانده در آب شرب شهرها، ۹۹.۹۸ درصد و مطلوبیت کلر باقیمانده نیز صددرصد است، افزود: در حال حاضر مطلوبیت شاخص‌های کیفی آب شرب شهرهای آذربایجان غربی، بالاتر از میانگین کشوری و بین‌المللی است.

شناسایی ۴۹۰۰ انشعاب غیر مجاز آب در آذربایجان غربی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با بیان اینکه طی سال گذشته، چهار هزار و ۹۰۰ انشعاب غیرمجاز آب در استان شناسایی شده است گفت: در این راستا، طی سال گذشته چهار هزار و ۹۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در شهرهای استان شناسایی و با کمک و همیاری مردم به انشعاب‌های قانونی تبدیل شدند.

رضوی با بیان اینکه مشکلی از نظر تأمین آب برای مشترکین استان وجود ندارد، اظهارکرد: علی رغم اطلاع رسانی‌های صورت گرفته مبنی بر فراهم بودن زیرساخت‌های لازم برای تأمین اب مورد نیاز مردم در سطح استان، تعدادی از مردم که عمدتاً در حاشیه برخی شهرها قرار دارند، اقدام به استفاده از انشعاب غیر مجاز می‌کنند.

وی از فعالیت ۱۴ واحد تصفیه خانه فاضلاب در استان خبر داد و عنوان کرد: در این راستا و به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی و رفاه مردم، در حال حاضر ۱۴ واحد تصفیه خانه فاضلاب در استان آذربایجان غربی فعالیت دارند.

رضوی با بیان اینکه لزوم و اهمیت اجرا و بهره برداری از شبکه‌های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب و تصفیه خانه‌های فاضلاب، یک ضرورت اجتماعی است، اظهار داشت: عدم اجرای این طرح‌ها می‌تواند در بلندمدت خطری برای منابع آب زیرزمینی و محیط زیست و همچنین به عنوان معضل بهداشتی جوامع محسوب شود.

سالانه ۸۰ هزار پارامتر کیفی در آزمایشگاه‌ها مورد بررسی می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی افزود: مدول یک و دو در تصفیه خانه‌های فاضلاب ارومیه و خوی، تصفیه خانه‌های فاضلاب در شهرهای سلماس، قره ضیاالدین، میاندوآب، مهاباد، بوکان، پیرانشهر، سردشت و نقده و شهرک گلمان ارومیه و سه تصفیه خانه نیز در روستاهای قولنجی ارومیه، گوگ تپه مهاباد و سیلاب سلماس، در مدار بهره برداری قرار دارند.

رضوی در خصوص کنترل کیفیت فاضلاب ورودی و پساب خروجی تصفیه خانه‌های فاضلاب، اظهار کرد: برای این منظور، ۱۰ واحد آزمایشگاه مجهز فاضلاب در سطح استان، عملیات کنترل کیفیت فاضلاب ورودی و پساب خروجی از تصفیه خانه‌های فاضلاب را بر عهده دارند.

وی با اعلام اینکه سالانه بیش از ۸۰ هزار پارامتر کیفی در این آزمایشگاه‌ها مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرند، افزود: بر اساس نتایج آنالیزهای انجام شده، بیش از ۹۰ درصد پارامترهای اندازه گیری شده، در محدوده مجاز استانداردهای زیست محیطی قرار دارد.

رضوی بیان کرد: حاصل تلاش‌های انجام شده در حوزه کنترل کیفیت فاضلاب، دریافت گواهینامه معتمد آزمایشگاه محیط زیست برای چهار واحد آزمایشگاه فاضلاب در شهرهای ارومیه، خوی، سلماس و میاندوآب و نیل به شاخص‌های کیفی سلامت پساب خروجی از تصفیه خانه‌های فاضلاب، بالاتر از استانداردهای ملی است.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان «سال جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی برای تحقق این شعار، آمادگی دارد با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، متخصصین و کارشناسان مجرب و صاحب نظر داخل و خارج از شرکت، با ارائه خدمات مشاوره‌ای، چالش‌ها و مشکلات فنی موجود در خصوص آب و فاضلاب را بررسی و راهکارهای لازم را ارائه و یا در قالب طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی کاربردی به مرحله اجرا بگذارد.

کد خبر 4921467

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی تامین آب شرب ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین ایلام شهرکرد گرگان ماه مبارك رمضان زلزله مواسات بیرجند کمک به نیازمندان زلزله تهران تصفیه خانه های فاضلاب آذربایجان غربی انجام می شود آب و فاضلاب کنترل کیفی انشعاب غیر آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای هیچکدام از شهرها در وضعیت ناسالم قرار ندارد و تعداد ۲۳ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در هیچیک از کلانشهرها در وضعیت ناسالم (نارنجی) قرار ندارد، در حالی که روز گذشته شهر اصفهان در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت.

در همین راستا، شرایط کیفی هوا امروز در ایستگاه کلانشهرهای تبریز با شاخص ۶۹، اصفهان با شاخص ۵۴، کرج با شاخص ۷۱، بوشهر با شاخص ۵۶، تهران با شاخص ۶۰، شهرکرد با شاخص ۵۶، مشهد با شاخص ۷۶، بجنورد با شاخص ۶۹، اهواز با شاخص ۶۴، زنجان با شاخص ۷۲، سمنان با شاخص ۶۱، زاهدان با شاخص ۶۸، اراک با شاخص ۶۰ و همدان با شاخص ۵۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته سیزدهم اردیبهشت، شهرهای تبریز، کرج، تهران، مشهد، زنجان، سمنان، زاهدان، قم، کرمان و اراک، در وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

قابل توجه است که امروز دستگاه سنجش کیفیت هوا در کلان‌شهرهای ارومیه با شاخص ۱۶، اردبیل با شاخص ۳۲، بیرجند با شاخص ۴۱، زاهدان با شاخص ۴۸، شیراز با شاخص ۳۷، قم با شاخص ۴۶، سنندج با شاخص ۴۲، کرمان با شاخص ۳۸، کرمانشاه با شاخص ۴۴، یاسوج با شاخص ۲۴ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای ارومیه، اردبیل،، بوشهر، شهرکرد، بیرجند، اهواز، سنندج، کرمانشاه، یاسوج و همدان، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ایلام، قزوین، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ایلام، بجنورد، شیراز، قزوین، گرگان، رشت، ساری، بندرعباس و یزد بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) ثبت نشدند، اما تعداد ۱۴ شهر سالم (زرد)، شمار ۱۰ شهر پاک (سبز)، هشت شهر بدون داده ثبت شدند، در حالی که روز گذشته یک شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۰ شهر سالم (زرد)، شمار ۱۰ شهر پاک (سبز) و تعداد ۱۰ شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750257

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند