Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین محمد خلیل پور در جلسه صحن شورای اسلامی شهر ارومیه که به ریاست حسین بخشایشی و با حضور اعضای شورا، معاون فرماندار، مدیران و معاونان شرکت‌های آب و فاضلاب شهری، آب منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان برگزار شد، اظهار داشت: مردم از بابت نبود فاضلاب دچار مشکل هستند و در بسیاری از مناطق کم برخوردار مردم با مشکل مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قطعی برق و آب مردم را کلافه کرده و مردم از این وضعیت خسته شده‌اند، تصریح کرد: با این وضعیت کرونایی و نبود آب و برق مردم نمی‌توانند به خوبی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ارومیه اذعان داشت: متاسفانه شهرداری ارومیه در بعضی از نقاط شهر و در بحث حفاری، مردم را دچار مشکل کرده و مانع ایجاد می‌کند، لذا باید به این موضوع رسیدگی شود.

خلیل پور گفت: در ارومیه در برخی نقاط با تانکر آب به مردم خدمات رسانی می‌شود و امیدوارم این مشکلات و افت فشار آب رفع شود.

مدیریت شهری همراه شرکت‌های خدمات رسان

عادل فتاحی عضو شورای اسلامی شهر ارومیه نیز در این جلسه گفت:  مدیریت شهری در راستای ارائه خدمات به شهروندان در کنار شرکت‌های خدمات رسان است.

وی گفت:  توسعه شهری در بسیاری از مناطق شهری انجام شده است و شرکت‌های خدمات رسان در توسعه شهری نیز در کنار مدیریت شهری سهیم بوده‌اند.

فتاحی بیان کرد: برای رفع مشکلات آب در شهر ارومیه و مناطق کمتر برخوردار،  مکان یابی شده و در بالا دست شهرک فدک و باغ رضوان با هماهنگی شورای اسلامی شهر جهت ساخت پمپاژ  شرکت آب، اقدامات لازم انجام شده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت:  مشکلات تمام شدنی نیست و با رشد شهرها مشکلات شهری نیز افزایش خواهد یافت.

محمد خالد حاتمی ادامه داد: مدیریت یکپارچه شهری می تواند بسیاری از مشکلات شهری را رفع کند و تا زمانی که این یکپارچگی انجام نشود، مشکلات شهری رفع نخواهد شد.

وی اذعان داشت: ذخیره سازی آب در مناطق شهری علی‌الخصوص  مناطق محروم و کمتر برخوردار می‌تواند مشکلات آب شرب شهری را رفع کند.

این مقام مسوول بیان کرد: اتمام پروژه‌های خدمات‌رسانی و نیز تعامل و همراهی دستگاه‌ها می‌تواند مشکلات و معضلات شهری را برطرف کند.

اختصاص ۴۴ میلیارد تومان برای شبکه فاضلاب شهر ارومیه

مدیرکل آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی نیز اظهار داشت: امسال میزان بارندگی کاهش یافته و درجه آب و هوایی نیز افزایش یافته است و این امر سبب شده در حوزه تامین آب شرب شهرستان ارومیه دچار مشکل شویم.

لطیف خوش سیرت تصریح کرد: به طور میانگین بیش از ۹۰۰ لیتر آب در ثانیه از چاه‌ها برای تامین آب شرب استخراج می‌شود و مابقی نیازها نیز از طریق تصفیه خانه‌ها تامین می‌شود.

وی با اشاره به مشکلات آب در شهر ارومیه و روستاها، گفت: از لحاظ استانداردهای جهانی میزان مصرف آب مردم در شبانه روز ما بین ۱۵۰ تا ۱۳۰ لیتر آب است، این در حالی است که میزان آب مصرفی  منطقه ما در شبانه‌روز بیش از ۲۱۰ لیتر است.

مدیرکل آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی ادامه داد:  باید روند سرمایه گذاری‌های شهری و استانی را به سمت تامین آب شرب سالم هدایت کنیم؛ چراکه در آینده با افزایش جمعیت میزان مشکلات حوزه تامین آب شرب با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

رئیس آب و فاضلاب آذربایجان غربی خبر داد: بیش از ۴۴ میلیارد تومان برای شبکه فاضلاب در شهر ارومیه در نظر گرفته شده است.

خوش سیرت با اشاره به اینکه قطعی برق تامین آب شرب را از چاه های آب با مشکل مواجه می سازد، بیان کرد: بیش از ۵۹ چاه آب داریم که ۸۵ درصد آنها برای فعالیت نیازمند برق هستند، لذا با قطعی برق شاهد متوقف شدن فعالیت این چاه‌های آب می‌شویم.

وی عنوان کرد: تا زمانی که نتوانیم مخزن‌های ذخیره آب شهر ارومیه و استان آذربایجان‌غربی را بهسازی و تقویت کنیم، شاهد مشکلات متعددی در حوزه تامین آب شرب خواهیم بود.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی در کنار مدیریت شهری ارومیه است و خوشبختانه همکاری مدیریت شهر در این بازه زمانی بسیار رضایت بخش است.

خوش سیرت بیان کرد: بیش از ۴۰ درصد مردم ارومیه از الگوی استاندارد مصرف تبعیت نمی‌کنند به طوری‌که الگوی استاندارد مصرف ۱۶ هزار لیتر در ماه بوده، این درحالی است که میزان مصرف این افراد  40 درصد بیش از حد استاندارد است.

کاهش 10 درصدی مصرف برق چاره رفع قطعی برق

 رئیس اداره برق ارومیه نیز در این جلسه، اظهار داشت: مصرف برق در شهر ارومیه بیش از ۴۱۷ مگاوات بوده و این درحالی است که میزان تولید نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه بیش از یک هزار مگاوات است، لذا مسئله مهمی که در اینجا وجود دارد این است که شرکت توزیع برق آذربایجان غربی، عضو شبکه توزیع ملی برق است و تمام برق های تولیدی در استان به این شبکه ملی تزریق می‌شود.

رحیم بهرامی تصریح کرد: وقتی نیروگاهی در سطح کشور از مدار تولید و توزیع خارج می‌شود تمام شبکه‌های توزیع برق را تحت تاثیر قرار می‌دهد این در حالی است که توزیع برق در تمام استان ها به صورت سهمیه ای است.

وی افزود: افرادی که بر اثر قطعی‌های برق لوازم الکترونیکی آنها سوخته است می‌تواند به بیمه توانیر مراجعه کنند هر چند استفاده از محافظ‌های برق می تواند جلوی سوختگی لوازم برقی را بگیرد.

بهرامی امروز یکی از راهکارهای اصلی برای اینکه بتواند مشکلات برق استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه را حل کند، کاهش مصرف برق شهروندان است، گفت: اگر مردم بتوانند 10 درصد از میزان مصرف برق خود را کاهش دهند ما شاهد رفع مشکلات قطعی برق خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق مجوزهایی برای رمز ارزها صادر کرده، بنابراین به صورت رسمی و قانونی حق استفاده از آنها را نداده است و هیچگونه فعالیت رسمی استخراج رمز ارز در آذربایجان‌غربی وجود ندارد و آنهایی هم که مجوز دارند و رمز ارز استخراج می کنند غیرقانونی هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب ارومیه برق فاضلاب آب و فاضلاب آذربایجان غربی شورای اسلامی شهر شهر ارومیه تامین آب شرب مدیریت شهری مدیریت شهر مصرف برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • آرامش و آسایش ما مدیون زحمات قشر تلاشگر کارگری است
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود